bbg logotype 290x113 pixl

PRIMÖRGILLET
& KOCKSLÄPP

PRIMÖRGILLET 11-13 MAJ MED KOCKSLÄPP DEN 11 MAJ KL. 13

Njut av vårens första primörer på utvalda restauranger på Bjäre!

Odlare & krögare bjuder in dig att fira vårens och de första primörernas ankomst. 
Varje restaurang komponerar en egen unik förrättstallrik
med Bjäres bästa primörer som plockats upp samma morgon. 
 

Pris: 125kr
 
Bjäre primörtallrik serveras på: 

Bistro Grodlår & Timjan
G. Swenson´s krog
Hamnplats 3
Hovs Hallar
Kvinnaböske krog
Papas
Restaurang Hjorten
Torekov hotell


KOCKSLÄPP
Som traditionen bjuder släpps Bjärekockarna ut på åkern på fredagen under primörgillet 
för att plocka upp de första nypärorna. 
Lika lyriska som vårkossorna är våra kockar när de sätter grepen i jorden
och vänder upp Bjäres stolthet.

Missa inte årets Kocksläpp  den 11 maj kl 13 på Ringastensvägen

Eventsansvarig: Jarl Toremalm 0705-49 49 87 • jarl@swensons.se