PRIMÖRGILLE
& KOCKSLÄPP
& KOCKSLÄPP
PRIMÖRGILLET 8-10 MAJ MED KOCKSLÄPP DEN 8 MAJ KL. 13
Njut av vårens första primörer hos flera av Bjäres restauranger!
Odlare & krögare bjuder in dig att fira vårens och de första primörernas ankomst.
Varje restaurang har komponerat en kulinarisk upplevelse med Bjäres
bästa primörer som hämtats direkt från Bjäres åkrar samma morgon.
Ät på restaurangen eller ta med hem!
Medverkande Restauranger
Bistro Grodlår & Timjan
G. Swenson´s
Restaurang Hjorten
Papas
Torekov Hotell Bistro
KOCKSLÄPP
Som traditionen bjuder släpps Bjärekockarna ut på åkern på fredagen under primörgillet
för att plocka upp de första nypärorna.
Lika lyriska som vårkossorna är våra kockar när de sätter grepen i jorden
och vänder upp Bjäres stolthet.
Missa inte årets Kocksläpp den 8 maj kl 13 på Möllhultsvägen 122
Eventansvarig: Jarl Toremalm 0705-49 49 87 • jarl@swensons.se