bbg logotype 290x113 pixl

RESTAURANG
VECKAN
31 maj - 9 juni

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Foto: Viktor Nilsson

Välkomponerade menyer som lagas med kärlek på färska och i möjligaste mån lokala råvaror. 
De medverkande producenterna och restauranger samarbetar året runt för att främja kvalitet, hållbarhet och gemenskap inom den lokala matkulturen. Du som gäst bjuds på en fantastisk autentisk smakupplevelse.  

Boka bord och uppge att det är restaurangveckans meny ni önskar äta för att få rätt info.  
Observera att restaurangerna har olika priser och öppettider.   

Restauranger 

Här hittar du årets 
MENYER

Matproducenter   

   Lokala råvaror, Fantasi &  Kreativitet i köket.

Matproducenter och restauranger i samarbete med fokus på lokala råvaror

Eventansvarig: Åsa Ragnarsson 0431- 36 31 80 • info@bastadbjaregourmet.se